Събития

Театър "Българска армия" Представя

Детайли:

    • Кога:
    • Къде: Читалище "Просвета 1888"
Каним Ви на "Глас"
  • Автор: Елена Алексиева
  • Режисьор: Ивайло Христов
  • Сценография и костьоми: Марина Янева
  • Музика: Дони - Добрин Великов
  • С участието на: Антоанета Добрева - Нети

 

Присъединете се към нас за една незабравима вечер в театъра, където изкуството и животът  се сливат в една история. "Глас" не е просто пиеса, а преживяване - огледало, в което се отразяват битките и триумфите на всеки артист, който се осмелява да мечтае. Станете свидетели на превръщането на тишината в песен, на сянката в светлина и открийте Гласа, който резонира във всички нас. Изживейте магията на "Глас" и позволете на представлението да ви вдъхнови да намерите смелост да излезете от сянката и да влезете в собствената си светлина на прожекторите.

Чувствали ли сте се така, че независимо от всичко, което правите в живота си, може би никога не е достатъчно? Или сте мислили, че никога не сте съществували?

Кои сте вие?

Отговорите на тези въпроси са в дълбините на вашето съществуване. Най-значимият момент на пътя е осъзнаването, че всяко действие, което предприемаме, трябва да отговаря на нашите собствени стандарти. Осъзнаеш ли кой си ще разбереш, че си значим, жив и съществуваш.

Виктория Глас, жежа с изключително силен характер, ще ви покаже какво е да бъдеш себе си въпреки трудностите, хората около нас и провалите. Ще ви каже, че именно заради тях сме това, което сме и никога не трябва да спираме да следваме собствения си път.

Спектакълът навлиза в същността на това какво означава да желаеш живота на някого, когото идолизираш, да стоиш толкова близо, но и толкова далеч от светлината на прожекторите, и в крайна сметка да намериш смелост са се изправиш пред страховете си и да прегърнеш собствената си идентичност. Това е история за битките, в които се предаваме, преди да се бием, за цената на преследването на сянката на гения и за дълбокото освобождение, когато се научим да обичаме себе си отново. Актрисата Антоанета Добрева-Нети се превъплъщава в ролята на Виктория Глас, дубльорката на оперната прима Мария Калас. Чрез образа на Нети навлизаме в психиката на една ектриса, разпъната между възхищението и съперничеството, а гласът и отразява бурните емоции на един живот, изживян в периферията на славата.

 

"Миналото стои на пътя ти. Там, където никога не е имало път"

Виктория Глас

 

 

Заповядайте! 

 

Галерия

Log in

create an account