Събития

София Филм Фест Представя

Детайли:

    • Кога:    -
    • Къде: Лятно кино "Яворов"
Каним Ви на "Кино под звездите"

 

"Кино под звездите"

на морето през юли

След залез слънце в Поморие

 

Вълни, пясък, кафе, слънце, коктейл, сладолед, дрямка, разходка... И идва време за логичния финал на деня - КИНО след залез слънце. Елате на среща с истории, които няма да забравите!

 

Фиестата започва от Поморие на 4 юли в Лятно кино "Яворов".

В първата вечер ще си припомним началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена - Пеле.

 

На 5 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в "Лудетини".

На 6 юли ще открием чрез "Ангелският град" истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано то по най-хитрия начин!

На 7 юли ще ни очарова любовната история на "Дъвка за балончета" със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето.

На 8 юли ще саботираме завод, който замърсява околната среда и ще бъдем дръзки заедно с героите на "Жена на война" - история, изтъкана от грижа и обич.

На 9 юли ще се срещнем отново с безгрижната свобода на детството в "Проектът Флорида" и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните.

На 10 юли ще почувстваме силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в "Потапяне" - героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи,

но и един на друг, през километри непреодолими препятствия...

 

Очакваме Ви на "Кино под звездите" със София Филм Фест.

Всички прожекции са с начален час 21,30 - след залез слънце!

Цените на билетите за кино са 8/6 лева.

 

Log in

create an account